Beskrivning

Välkommen till Ölandsfokus portfolio här på Fotosidan!

Försättsbilden till varje naturreservat/område är klickbar så att flera underliggande bilder kommer att visas. Välkommen att titta på bilderna oavsett om ni är i behov av bilder eller inte.

I portfolion visas bara ett urval av de bilder som vi säljer i form av s.k. microstockbilder, se vidare vår hemsida www.ölandsfokus.se .

Vi levererar bilder till flera internationella bildbyråer. När det gäller Ölandsbilder finns det i särklass största utbudet hos den svenska bildbyrån Mostphotos.
För eventuell licensiering hos denna bildbyrå går det att följa någon av länkarna under REFERENSER nedan.

Alla bilder i portfolion säljs genom den enskilda firman Ölandsfokus (Kennerth och Birgitta Kullman), momsregistrerad och godkänd för F-skatt.

Vi är bosatta på Öland och vårt intresse för Ölands natur och kultur syns tydligt i våra motivval. Vi känner oss lika hemma i en otillgänglig orkidémosse i mittlandsskogen som på det ödsliga alvaret eller utmed den karga nordvästra kusten.

OBS att alla rättigheter till bilderna är reserverade. Nedladdning och licensiering sker genom de bildbyråer som vi samarbetar med eller genom mail till olandsfokus@telia.com. Den vattenstämpel som finns på de flesta av bilderna här på Fotosidan finns naturligtvis inte på de bilder som licensieras.

Referenser

Utrustning

Nikon Systems kameror, objektiv m.m.

Prislista

Alla bilder är till försäljning med licenser, priser m.m. som motsvarar de som tillämpas för royaltyfria bilder i microstock branschen.

Se vidare http://www.ölandsfokus.se

Välkommen med förfrågan, gärna via mail till olandsfokus@telia.com

.

Hemsida

www.ölandsfokus.se

EpostTelefon

070-2189712